MY CARDEA

Cardea als werkgever

Cardea is een organisatie met een uitgebreide expertise op het gebied van jeugd en -welzijn. Cardea heeft alles in huis om gezinnen en kinderen verder te helpen. Enthousiaste medewerkers en ervaren professionals werken in diverse programma’s voor ouders, kinderen en jongeren die extra steun kunnen gebruiken. Om deze expertise te behouden, bij te houden en te vergroten besteedt Cardea veel tijd in het (bij)scholen van haar personeel. Dit kunnen organisatiebrede cursussen zijn, functiegerateerde opleidingen of specifieke trainingen op hulpvormen.

Cardea werkt nauw samen met universiteiten, diverse onderwijsinstellingen en andere zorgaanbieders. Hierdoor vindt ook expertiseuitwisseling plaats tussen verschillende disciplines.

Bij Cardea werken circa 412 (300 fte) medewerkers, verspreid over Jeugd- en Gezinsteams in Holland Rijnland en op locaties van Cardea. De regio's Leiden en omstreken, Rijnstreek en de Duin- en Bollenstreek maken deel uit van Holland Rijnland. De grootste groep medewerkers zijn pedagogisch medewerkers, ambulante hulpverleners, orthopedagogen en psychologen. Medwerkers hebben een HBO-opleiding en/of HBO werk- en denkniveau.

Kijk ook op de pagina Vacatures

 

Twitter Facebook Print page Send 2 friend
Organogram

Download hier het organogram van Cardea.

Een medewerker van Cardea vertelt

Cardea is een prettige organisatie om te werken. Je krijgt veel vertrouwen van je direct leidinggevende. Het is gewoon erg fijn om kinderen en ouders direct te kunnen helpen. Je gaat echt op zoek naar wat het beste past bij het kind. De kleinschaligheid van de locaties vind ik ook prettig. Tevens wordt er ook veel aandacht besteed aan deskundigheidsbevordering, zo blijf je goed in je vak.