MY CARDEA

Jeugd- & Gezinsteam (JGT)

Cardea participeert in Jeugd- & Gezinsteams

Met ingang van 1 januari 2015 is de nieuwe Jeugdwet ingegaan en zijn gemeenten verantwoordelijk voor jeugdhulp. In Zuid Holland Noord zijn Jeugd- en Gezinsteams werkzaam die het eerste aanspreekpunt zijn bij gezinsproblemen of zorgen rondom ontwikkeling of gedrag. Cardea heeft in iedere team minimaal twee hulpverleners actief.

De teams zijn een uitbreiding van de al bestaande CJG’s. Naast het CJG vindt u hen ook op school, via de jeugdgezondheidszorg en via de huisarts. U kunt zelf bellen om direct iemand te spreken of een afspraak te maken. Ook kunt u zich aanmelden via de website. Iemand van het team neemt dan contact op. Met de medewerker van het team bespreekt u uw hulpvraag. Samen beslist u welke ondersteuning u nodig heeft en wat de volgende stap is.

Klik op de kaart en ga direct naar meer informatie over het JGT bij u in de buurt.

Kaartje met regio's Zuid Holland Noord klik voor CJG regio Noordwijk klik voor CJG regio Hillegom klik voor CJG regio Lisse klik voor CJG regio Noordwijkerhout klik voor CJG regio Teylingen klik voor CJG regio Kaag en Braassem klik voor CJG regio Nieuwkoop klik voor CJG regio Leiderdorp klik voor CJG regio Leiden klik voor CJG regio Voorschoten klik voor CJG regio Oegstgeest klik voor CJG regio Katwijk klik voor CJG regio Zoeterwoude klik voor CJG regio Alphen aan de Rijn

Twitter Facebook Print page Send 2 friend