MY CARDEA

Wat kan Cardea voor mij doen?

Cardea heeft verschillende manieren waarop ze jou kan helpen. Om gebruik te kunnen maken van onze hulp, heb je wel een verwijzing nodig. Heb je die nog niet? Lees dan hier wat je moet doen.

De hulp van Cardea voor jongeren vanaf 12 jaar, is heel divers. Zo hebben we verschillende daghulp programma's en trainingen, maar ook een aantal 24 uursvoorzieningen waar je kunt wonen. JEen coach of een mentor wordt jouw contactpersoon bij Cardea. Voor jongeren vanaf 18 jaar heeft Cardea een apart aanbod. Hieronder kun je er meer over lezen. Om het je gemakkelijk te maken, kun je op verschillende manieren zoeken in ons hulpaanbod. Je kunt zoeken op soort hulp, maar je kunt ook het totaaloverzicht van alle hulp opvragen.

Twitter Facebook Print page Send 2 friend
Crisis?!

Is er een crisis bij jou thuis en heb je direct hulp nodig? Neem contact op met het crisisinterventieteam, klik hier voor meer informatie.

Bewezen effectief

Cardea werkt zo veel mogelijk met methoden die bewezen effectief zijn. Bewezen door onderzoek, uit de praktijk of een combinatie daarvan. Daarnaast doet Cardea ook zelf onderzoek naar methoden die ze gebruikt. Op die manier proberen we jou met ons aanbod zo goed mogelijk te helpen.

Angela (16 jaar)

We praten goed! En niet aan een tafel zitten, maar gewoon relaxed! Ik hoop nog langer met mijn coach te kunnen gaan praten, want we hebben echt een klik en ze geeft goed advies.