MY CARDEA

Jongerenraad

Laat je stem horen!

Vind jij dat bepaalde dingen bij Cardea anders kunnen? Weet jij hoe je het wél zou willen? Laat dan je stem horen! Geef je op voor de jongerenraad: een groep jongeren die hulp krijgen van Cardea en samen nadenkt en praat over onderwerpen die zij belangrijk vinden.Ben jij nieuwsgierig geworden en denk je dat de jongerenraad iets voor jou is? Meld je gerust aan! We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe leden. Ook als je vragen of ideeën hebt, horen we dat graag. Je kunt mailen of bellen naar Nelleke Melse via 06-46042138.

Jongerenraad Cardea, aangenaam!
Wat doet een Jongerenraad eigenlijk? Wat leer je daar? 
De Jongerenraad heeft een belangrijke invloed op de hulp van Cardea. Leden leren ook veel nieuwe vaardigheden die zij in het dagelijks leven goed kunnen gebruiken! Om nieuwe leden te werven en uitleg te geven over wat de Jongerenraad doet, is een filmpje gemaakt. In twee minuten komen jongeren aan het woord en krijgt de kijker een beeld van een Jongerenraad doet. Bekijk het filmpje

 

Twitter Facebook Print page Send 2 friend
Interessante sites

www.dropjemening.nl Van en voor jongeren in de jeugdzorg. Je kunt er je mening geven over allerlei thema's en satirische filmpjes zien.
www.jeugdwelzijnsberaad.nl Het JeugdWelzijnsBeraad (JWB) is een uitwisseling tussen jongerenraden van jeugdzorginstellingen in Nederland.
www.kinderbescherming.nl Raad voor de Kinderbescherming
www.kwikstart.nl  Hier vind je alle zaken op een rijtje die je moet regelen als je 18 wordt. Er is ook een handige app van gemaakt!.

Folder?

Download hier de folder van de jongerenraad in pdf-formaat.

Cliëntenraad

Je kunt je als jongere ook aanmelden voor de cliëntenraad.