MY CARDEA
Publicatiedatum: 11-10-2018

De aftrap van het ouderplatform

Op donderdag 27 september jl. vond de eerste bijeenkomst van het Ouderplatform Cardea plaats. De gezellige en huiselijke kantine van de vestiging van Cardea aan de Gerrit van der Veenstraat in Leiden, die normaal gesproken het terrein is van de jongeren en de Cardea-medewerkers, was deze avond de ontmoetingsplek van de ouders. 
 
Cardea-medewerkers Patty en Helma zorgden voor een kopje koffie/thee met koek en een hapje en drankje later op de avond. 
 
Het was een gemoedelijk/veilig samenzijn waar de ouders hun verhaal kwijt konden. Waar situaties van elkaar herkend werden en ervaringen uitgewisseld.
 
Manon Waterreus, o.a. professioneel trainingsacteur, liet op beeldende en humoristische wijze zien hoe het er voor een ouder na een drukke dag in de avond vaak aan toe gaat. 
 
Het was de aftrap van het ouderplatform en de vraag, ook voor de organiserende ouders, was en is vooral waar ouders behoefte aan hebben. 
 
“Kunnen delen met mensen in een soortgelijke thuissituatie, is wat ik eigenlijk al jaren mis.”
 
“Gewoon een kopje koffie met elkaar drinken en kunnen vertellen zonder beoordeeld of veroordeeld te worden, is fijn.”
 
“Kennis en ideeën opdoen die ook mij en mijn kind verder kunnen helpen.” 
 
“Een soort oudercafé waar je, zonder van alles te moeten, samenkomt en energie opdoet.”
 
Al met al een positieve avond, die op donderdag 22 november 2018 van 19.30 tot ongeveer 21.30 uur een vervolg krijgt. Zelfde locatie, zelfde tijd. Aanmelden voor deze avond is prettig, maar niet noodzakelijk.
 
Wil je eerst meer informatie? Of zou je bijvoorbeeld samen met ons een dergelijke avond op een andere Cardea locatie willen organiseren? 
Aarzel niet en neem contact op met Jeroen (06-53 81 95 60) / Tanja (06-25 26 39 94) of mail naar ouderplatformcardea@gmail.com.
 
Twitter LinkedIn Facebook Print page Send 2 friend