MY CARDEA
Publicatiedatum: 21-06-2018

Zomertrainingen Cardea

Deze zomer zijn diverse trainingen voor jongeren en gezinnen. Zij kunnen de vakantieperiode benutten om na de zomer daarna goed voorbereid aan een nieuw schooljaar te beginnen.

 

Voor alle trainingen geldt dat een toeleiding Jeugdhulp van het Jeugd- & Gezinsteam nodig is. Neem bij interesse contact op met het JGt bij u in de buurt.

- Brugklastraining - 20 t/m 23 augustus 2018 – 10.00 tot 15.00 uur
Leiden: Cardea locatie Oudere Jeugd, Gerrit van der Veenstraat 2
Katwijk: Cardea locatie Katwijk, De Krom 102
Tijdens de brugklastraining wordt onder andere geoefend in plannen, organiseren, contact maken en opkomen voor jezelf. Het is een goede plek om ervaringen uit te wisselen met andere jongeren en te werken aan eigen doelen.
 

- Booztweek voor meiden 12-17 jaar – 13 t/m 16 augustus – 10.00 tot 15.00 uur
Deze training is speciaal voor meiden die wel een positieve impuls kunnen gebruik voor het nieuwe schooljaar. Onder andere de thema’s zelfvertrouwen, vriendschap, en toekomst komen aan de orde.
Leiden: Cardea locatie Oudere Jeugd, Gerrit van der Veenstraat 2

- Looptocht – 15 tot 21 augustus
Ervaringen uit deze reis kunnen jongeren gebruiken om situaties thuis, op school of op straat anders aan te pakken. Coach jij een jongere voor wie dit een fantastisch leerzaam avontuur kan zijn?

- GezInterActie – diverse startmomenten
In een andere omgeving met elkaar werken aan samenwerken, communicatie en eigen kracht. Heb je een geschikt gezin? En zijn diverse momenten waarop GezInterActie plaatsvindt en je kunt ieder moment aanmelden.

Klik hier voor de folders per trianing of bel 071 – 579 50 50

Twitter LinkedIn Facebook Print page Send 2 friend